Cum comand

Pentru a face o comanda sunt necesari urmatorii pasi:


1. Autentificarea

Pentru autentificare este necesara existenta unui cont de utilizator. In cazul in care acest cont nu exista se poate crea in1-2 minute, iar dupa confirmarea contului acesta poate fi folosit imediat.
Avantajul unui cont de utilizator este acela ca la comenzi succesive nu mai este necesara introducerea datelor de facturare si de expeditie, aceste date fiind inregistrate si refolosite ori de cite ori clientul se autentifica folosind un nume si o parola. De asemenea este posibil ca dupa crearea contului, prin butonul 'Intretinere cont', sa se modifice datele de facturare sau de expeditie, sa se adauge adrese noi de expeditie, iar la expedierea comenzii adresa de expeditie sa poata fi aleasa dintr-o lista.


2. Adaugarea unui produs in cos

Adaugara in cos se face prin introducerea numarului de bucati dorite in campul corespunzator si apasarea pe butonul Comanda. Este posibila modificarea ulterioara a numarului de bucati comandate sau stergerea lor din comanda in vizualizarea cosului ('Cosul meu'). Pentru stergere se apasa butonul de stergere din dreptul articolului (cosul din extremitatea dreapta) iar pentru modificarea numarului de bucati din comanda se completeaza câmpul din coloana 'Buc.' cu numarul dorit si se apasa butonul actualizeaza (imaginea cu un notes cu pix).


3. Livrarea comenzii

Comenzile se livreaza, la adresa indicata de livrare, prin Urgent Curier dar clientul poate sa ne indice o alta optiune daca o doreste in mod special. Livrarea produselor se face contra unei taxe de livrare. 
 

4. Conditii de returnare

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului." Art. 4,b Cap. 1, ORDONANTA nr. 130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Clientii adabridal.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original si in stare perfecta, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a efectuat expedierea.

Ada Bridal & Fashion va inapoia contravaloare comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Termenii si conditiile prezentate respecta legea in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

De asemenea, pentru a inapoia contravaloarea comenzii, avem nevoie de un e-mail din partea clientului cu numarul comenzii, numele, adresa si in special numarul de cont in care doreste ca banii sa-i fie returnati.


5. Taxa de transport

Cuantumul taxei de livrare inclusiv rambursul banilor este 20 lei. Pentru comenzi ce depasesc 500 lei transportul este gratuit.

1. Plata prin Ramburs - in momentul livrarii produselor achitati contravaloarea lor si transportul.

Produsele comandate vor fi livrate numai in momentul in care sumele datorate societatii noastre, respectiv valoarea produselor comandate si a taxei de livrare aferente, au fost achitate.

Dupa ce ati lansat comanda veti primi un e-mail de confirmare cu produsele comandate, datele dumneavoastra si adresa de livrare. În cazul in care exista neclaritati va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail pentru a stabili impreuna ultimele detalii legate de livrare.
Pentru transporturile in afara tarii, contravaloarea transportului va fi suportata exclusiv de către cumpărător si va fi comunicat pe e-mail in maxim 24 ore de la emiterea comenzii.


6. Durata livrarii

Este variabila in functie de produsele comandate. In cazul produselor de pe stoc, livrarea se va face in maxim 5 zile lucratoare. In cazul in care produsul comandat nu este pe stoc data de livrare vă va fi comunicata, pe e-mail, in maxim 48 ore.

Pentru transporturi in afara tarii, data de livrare va fi de maxim 2 săptămâni.