Termeni si conditii

 

Termeni si conditii

 
Va invitam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website, prezentate mai jos.
Accesul/vizitarea acestui website se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare, si implica acceptul explicit al utilizatorului cu privire la acestea.
Inainte de a achizitiona orice produs, vi se va cere sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare ale site-ului adabridal.ro.
 

Drepturi de autor

adabridal.ro beneficiaza de toate drepturile de autor legale, conform legislatiei romane si internationale in vioare. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, etc. sunt proprietatea adabridal.ro. Folosirea fara acordul adabridal.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 
 

Minori

Clientii adabridal.ro trebuie sa fi implinit cel putin varsta de 18 ani. Magazinul nostru online poate comercializa produse destinate minorilor, insa achizitionarea acestora trebuie facuta de catre un adult. Daca sunteti minor si doriti sa accesati site-ul nostru, o puteti face doar sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.
 

Conditii de utilizare

adabridal.ro nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care acesta este gazduit, sau e-mailurile trimise nu contin virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe risc propriu, adabridal.ro fiind liber de orice raspundere penala, morala sau de alt fel pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului, sau ca urmare a folosirii informatiilor prezente pe Site.
adabridal.ro nu se face raspunzator de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor prezente pe Site. adabridal.ro nu acorda nici un fel de garantie asupra continutului si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul publicarii lor pe Site sau la momentul actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.
 

Modificari si actualizari

In functie de modificarea legislatiei in vigoare, precum si in functie de eventuale modificari ale regulamentului de functionare ale adabridal.ro, ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz sectiunea de Termeni si Conditii, pentru ca aceasta sa ramana in conformitate cu legea. Aceste modificari intra in vigoare de la data publicarii lor pe Site.
 

Legislatie

Termenii si conditiile de folosire ale site-ului se supun legislatiei romane in vigoare. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul adabridal.ro. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere amiabila in termenul precizat mai sus, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Ada Bridal & Fashion.
Pentru detalii suplimentare si comenzi nu ezitati sa ne contactati.