Confidentialitate

Generalitati

Ada Bridal & Fashion respecta dreptul la intimitate al clientilor sai, drept pentru care facem tot ceea ce ne sta in putinta pentru a le oferi acestora confidentialitate deplina in ceea ce priveste datele cu caracter personal furnizate in momentul inregistrarii pe site. Pentru orice intrebare, solicitare sau nelamurire legate de confidentialitatea datelor clientului, utilizatorii ne pot contacta prin email la adresa office@adabridal.ro.
 

Termeni legali

Datele cu Caracter Personal sunt considerate orice informatie cu caracter personal prin intermediul careia puteti fi identificat, in mod direct sau indirect, ca persoana fizica sau juridica.
Procesarea acestor informatii reprezinta orice activitate efectuata de Ada Bridal & Fashion asupra sau cu datele personale furnizate de dumneavoastra (prin procese de inregistrare, depozitare, colectare, organizare, blocare, stergere, etc.).
 

Date cu caracter personal colectate

adabridal.ro colecteaza doar informatiile personale oferite in mod voluntar de catre utilizatori (adresa, nume, adresa de email sau numar de telefon, in principiu, date cu caracter personal), si niciodata fara acordul acestora. Inregistrarea pe site, precum si furnizarea acestor date prin intermediul procesului de inregistrare sunt considerate voluntare.
 
Astfel Ada Bridal & Fashion va colecta doar datele cu caracter personal pe care utilizatorul ni le furnizeaza in vederea satisfacerii nevoilor clientului, precum si in vederea imbunatatirii serviciilor oferite de magazinul nostru online. Informatiile cu caracter personal sunt cele directe, enumerate mai sus (nume, adresa, numar de telefon, adresa de email), precum si cele indirecte (cookies, informatii referitoare la conexiunea de internet sau la sistemul de operare).
 
Din motive de securitate, la accesarea contului si efectuarea comenzii se inregistreaza adresa IP-ul utilizatorului. Aceasta adresa se divulga partilor terte numai in cazurile prevazute de lege.
 

Utilizarea datelor cu caracter personal

Pe langa scopurile enumerate mai sus, datele cu caracter personal ale clientilor vor fi utilizate pentru a sprijini, administra si evalua serviciile oferite de Ada Bridal & Fashion, precum si pentru a preintampina incalcarea legii, a securitatii magazinului online, sau a termenilor contractuali.
 
Magazinul online Ada Bridal & Fashion poate furniza datele cu caracter personal ale utilizatorilor si altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, strict limitat insa la urmatoarele situatii:
 
a) Ada Bridal & Fashion poate furniza informatiile cu caracter personal ale utilizatorilor sai unor parti terte (de ex. Furnizori de servicii de internet), in vederea unei optime administrari a site-ului. Acesti terti vor asigura acelasi nivel de securitate al datelor cu caracter personal ale utilizatorilor ca si Ada Bridal & Fashion, fiind obligati prin contract sa pastreze in siguranta aceste date, urmand a le procesa i conformitate cu instructiunile stipulate in contractul cu Ada Bridal & Fashion.  
 
b) De asemenea, informatiile cu caracter personal ale utilizatorilor pot fi furnizate corpurilor de control guvernamentale, in conformitate cu legislatia in vigoare, in cazul in care Ada Bridal & Fashion considera ca un asemenea procedeu este necesar pentru respectarea literei legii, daca acest procedeu este necesar apararii drepturilor Ada Bridal & Fashion, ale clientilor sai si ale unor persoane terte, sau daca acest procedeu survine in urma unei cereri sau actiuni legale. 
 
c) Datele cu caracter personal ale utilizatorilor pot fi furnizate unor potentiali colaboratori de afaceri ai Ada Bridal & Fashion numai in cazul in care a fost incheiat un contract intre acestia si site-ul nostru, prin care aceste informatii raman confidentiale, iar furnizarea lor a fost efectuata conform legislatiei locale in vigoare.
 

Stocarea datelor cu caracter personal

adabridal.ro isi rezerva dreptul de a retine informatiile cu caracter personal ale utilizatorilor pe care acestia ni le furnizeaza intr-o baza de date. Aceste date vor fi stocate doar pe perioada in care acestea vor fi folosite pentru a imbunatati serviciile oferite de magazinul nostru online, pentru a raspunde intrebarilor clientilor respectivi sau pentru a rezolva diverse situatii contractuale, toate acestea supunandu-se legislatiei in vigoare. Datele cu caracter personal ale utilizatorilor pot fi astfel retinute pentru o perioada de timp chiar si dupa incetarea colaborarii dintre Ada Bridal & Fashion si client, acesta din urma avand dreptul de a cere in orice moment stergerea datelor sale din baza noastra de date.
 

Modificarea sau stergerea datelor cu caracter personal

Utilizatorii magazinului nostru online pot solicita stergerea datelor cu caracter personal din cadrul bazei noastre de date, contactandu-ne la urmatoarea adresa de email: office@adabridal.ro.
 

Mesaje de tip SPAM

Mesajele de tip SPAM reprezinta e-mail-uri nesolicitate de utilizator, care contin reclame si alte materiale publicitare trimise clientului fara acordul acestuia.
 
adabridal.ro nu trimite mesaje de tip SPAM. Site-ul nostru nu se va folosi de datele cu caracter personal ale utilizatorilor sai (inclusiv adresa de e-mail) in scopuri de marketing direct, indirect, sau alte acte de comunicare, fara acordul expres al clientului. De asemenea, Ada Bridal & Fashion nu va furniza datele cu caracter personal ale utilizatorilor sau unor terti, in vederea folosirii acestora pentru mesaje de tip SPAM.
 

Modificari in Politica de Confidentialitate

adabridal.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau modifica prezenta Politica de Confidentialitate. Accesarea Site-ului si/sau utilizarea Ada Bridal & Fashion in urma acestor schimbari semnifica acceptarea obligatorie si luarea la cunostinta de catre client a schimbarilor survenite. 
 
Politica de Confidentialitate de fata ofera utilizatorilor Ada Bridal & Fashion toate informatiile necesare (intr-un mod accesibil) pentru a-si forma o opinie cu privire la confidentialitatea datelor cu caracter personal ale clientilor, si pentru a se decide daca doresc sa utilizeze aceste Servicii si sa ne furnizeze sau nu informatiile lor cu caracter personal. Prin accesarea si utilizarea site-ului Ada Bridal & Fashion, precum si prin comunicarea  electronica cu site-ul nostru, se intelege ca utilizatorii au luat la cunostinta si sunt de acord cu procesarea informatiilor cu caracter personal, in maniera stabilita de aceasta Politica de Confidentialitate.
 

Impunerea acestei politici de confidentialitate

Pentru orice intrebari legate de Politica de Confidentialitate, sau pentru informatii suplimentare asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre Ada Bridal & Fashion si care privesc direct clientii nostri, oferim urmatoarea adresa de contact: office@adabridal.ro.